Emoji 👵🏽 - Äldre kvinna, ljusbrun hudfärg

👵🏽

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👵🏽

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är äldre kvinna, ljusbrun hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är old woman: medium skin tone.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji äldre kvinna, ljusbrun hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 👵🏽. Den huvudgrupp som emojin äldre kvinna, ljusbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1429 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just äldre kvinna, ljusbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji äldre kvinna, ljusbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Old woman: medium skin tone
🇳🇴 Norska: Eldre kvinne, lysebrun hudfarge
🇩🇰 Danska: Ældre kvinde, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finska: Vanha nainen, vaaleanruskea ihonväri

Andra varianter av emoji "äldre kvinna, ljusbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji 👵🏽

Om du vill kopiera emojin äldre kvinna, ljusbrun hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F475 1F3FD

HTML-kod:   👵🏽

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"