Emoji Äldre kvinna, mörkbrun hudfärg

👵🏾

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji äldre kvinna, mörkbrun hudfärg

Här hittar du emojin äldre kvinna, mörkbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin äldre kvinna, mörkbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just äldre kvinna, mörkbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji äldre kvinna, mörkbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin äldre kvinna, mörkbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Old woman: medium-dark skin tone
🇳🇴 Norska: Eldre kvinne, mørk brun hudfarge
🇩🇰 Danska: Ældre kvinde, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finska: Vanha nainen, tummanruskea ihon sävy

Andra varianter av emoji "äldre kvinna, mörkbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji äldre kvinna, mörkbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin äldre kvinna, mörkbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji äldre kvinna, mörkbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji äldre kvinna, mörkbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F475 1F3FE

HTML-kod:   👵🏾

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"