Emoji 👴🏾 - Äldre man, mörkbrun hudfärg

👴🏾

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👴🏾

Denna emoji tillhör gruppen varianter och är därför en variant av en annan emoji, nämligen emojin äldre man. Med variant menar man då hudfärgsvariant, att denna emoji har en särskild hudfärgston (mörkbrun hudfärg) jämfört med sin originalemoji.

Info om emoji äldre man, mörkbrun hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 👴🏾. Den huvudgrupp som emojin äldre man, mörkbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1479 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just äldre man, mörkbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji äldre man, mörkbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Old man: medium-dark skin tone
🇳🇴 Norska: Eldre mann, mørk brun hudfarge
🇩🇰 Danska: Ældre mand, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finska: Vanha mies, tummanruskea ihon sävy

Andra varianter av emoji "äldre man, mörkbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji 👴🏾

Om du vill kopiera emojin äldre man, mörkbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F474 1F3FE

HTML-kod:   👴🏾

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"