Emoji 🤟🏽 - Älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg

🤟🏽

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤟🏽

Denna emoji tillhör gruppen varianter och är därför en variant av en annan emoji, nämligen emojin älskar dig-gest. Med variant menar man då hudfärgsvariant, att denna emoji har en särskild hudfärgston (ljusbrun hudfärg) jämfört med sin originalemoji.

Info om emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 🤟🏽. Den huvudgrupp som emojin älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1479 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Love-you gesture: medium skin tone
🇳🇴 Norska: Hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, lysebrun hudfarge
🇩🇰 Danska: Jeg elsker dig-tegn, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finska: Rakastan sinua -ele, vaaleanruskea ihonväri

Andra varianter av emoji "älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji 🤟🏽

Om du vill kopiera emojin älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91F 1F3FD

HTML-kod:   🤟🏽

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"