Emoji Älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg

🤟🏽

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg

Här hittar du emojin älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Love-you gesture: medium skin tone
🇳🇴 Norska: Hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, lysebrun hudfarge
🇩🇰 Danska: Jeg elsker dig-tegn, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finska: Rakastan sinua -ele, vaaleanruskea ihonväri

Andra varianter av emoji "älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91F 1F3FD

HTML-kod:   🤟🏽

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"