Emoji 🤬 - Ansikte med symboler över munnen

🤬

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤬

Ett rödfärgat ansikte med ögonbryn rynkade snett nedåt på ett sätt som får ansiktet att se argt ut, och en svart remsa med vita typografiska symboler som täcker dess mun. Är tänkt att uttrycka kraftiga känslor av ilska och upprördhet samtidigt som man svär eller skriker okvädesord.

Blev ett med emoji-sfären år 2017 som en del av Emoji 5.0.


Info om emoji ansikte med symboler över munnen

Här kan du läsa mer om emojin 🤬. Den huvudgrupp som emojin ansikte med symboler över munnen hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte med symboler över munnen finns det dock inte några varianter till.


Emoji ansikte med symboler över munnen på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face With Symbols on Mouth
🇳🇴 Norska: Ansikt med symboler over munnen
🇩🇰 Danska: Ansigt med symboler for munden
🇫🇮 Finska: Symboleita suun edessä


Kopiera och använd emoji 🤬

Om du vill kopiera emojin ansikte med symboler över munnen för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F92C

HTML-kod:   🤬


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"