Emoji 😶 - Ansikte utan mun

😶

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😶

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är ansikte utan mun. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är face without mouth.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji ansikte utan mun

Här kan du läsa mer om emojin 😶. Den huvudgrupp som emojin ansikte utan mun hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte utan mun finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte utan mun på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face without mouth
🇳🇴 Norska: Ansikt uten munn
🇩🇰 Danska: Ansigt uden mund
🇫🇮 Finska: Kasvot ilman suuta

Kopiera och använd emoji 😶

Om du vill kopiera emojin ansikte utan mun för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F636

HTML-kod:   😶

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks