Emoji Bad

🛀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji bad

Här hittar du emojin bad avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin bad hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 89 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just bad finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji bad på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin bad heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bath
🇳🇴 Norska: Person som tar et bad
🇩🇰 Danska: Badende person
🇫🇮 Finska: Henkilö kylvyssä

Andra varianter av emoji "bad"


Kopiera och använd emoji bad

Om du vill kopiera emojin bad för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji bad kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji bad

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6C0

HTML-kod:   🛀

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"