Emoji Bad, ljus hudfärg

🛀🏻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji bad, ljus hudfärg

Här hittar du emojin bad, ljus hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin bad, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just bad, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji bad, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin bad, ljus hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person taking bath: light skin tone
🇳🇴 Norska: Person som tar et bad, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Badende person, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Henkilö kylvyssä, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "bad, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji bad, ljus hudfärg

Om du vill kopiera emojin bad, ljus hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji bad, ljus hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji bad, ljus hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6C0 1F3FB

HTML-kod:   🛀🏻

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"