Emoji 🧒🏾 - Barn, mörkbrun hudfärg

🧒🏾

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧒🏾

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är barn, mörkbrun hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är child: medium-dark skin tone.

Info om emoji barn, mörkbrun hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 🧒🏾. Den huvudgrupp som emojin barn, mörkbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1429 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just barn, mörkbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji barn, mörkbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Child: medium-dark skin tone
🇳🇴 Norska: Barn, mørk brun hudfarge
🇩🇰 Danska: Barn, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finska: Lapsi, tummanruskea ihon sävy

Andra varianter av emoji "barn, mörkbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji 🧒🏾

Om du vill kopiera emojin barn, mörkbrun hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D2 1F3FE

HTML-kod:   🧒🏾

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!