Emoji 😤 - Blåsande med argt ansikte

😤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😤

Ett gult ansikte med stängda ögon, rynkade ögonbryn och en bred bister min, med två puffar med ånga som blåser ut från emojiens näsa. Det är väldigt lätt att tro att denna emoji skall symbolisera någon som är arg och blåser ut luft ur näsan, eller som fnyser ganska förnämt som om hen har rätt om någonting eller tycker att någon annan sköter sig illa. Men denna emoji skall faktiskt symbolisera ett triumferande ansiktsuttryck, tro det eller ej.

Blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Info om emoji blåsande med argt ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 😤. Den huvudgrupp som emojin blåsande med argt ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just blåsande med argt ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji blåsande med argt ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Huffing With Anger Face
🇳🇴 Norska: Irritert ansikt som blåser luft ut
🇩🇰 Danska: Vredt ansigt som fnyser
🇫🇮 Finska: Kiukusta puuskahtavat kasvot


Kopiera och använd emoji 😤

Om du vill kopiera emojin blåsande med argt ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F624

HTML-kod:   😤


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"