Emoji blåsande med argt ansikte

😤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji blåsande med argt ansikte

Här hittar du emojin blåsande med argt ansikte avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin blåsande med argt ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just blåsande med argt ansikte finns det dock inte några varianter till.

Ansikte med triumferande uttryck emoji - betydelse och ursprung

Det är väldigt lätt att tro att denna emoji skall symbolisera någon som är arg och blåser ut luft ur näsan, eller som fnyser ganska förnämt som om hen har rätt om någonting eller tycker att någon annan sköter sig illa. Men denna emoji skall faktiskt symbolisera ett triumferande ansiktsuttryck, tro det eller ej.

Emoji blåsande med argt ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin blåsande med argt ansikte heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face with look of triumph
🇳🇴 Norska: Irritert ansikt som blåser luft ut
🇩🇰 Danska: Vredt ansigt som fnyser
🇫🇮 Finska: Kiukusta puuskahtavat kasvot

Kopiera och använd emoji blåsande med argt ansikte

Om du vill kopiera emojin blåsande med argt ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji blåsande med argt ansikte kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji blåsande med argt ansikte

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F624

HTML-kod:   😤

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"