Emoji Blinkning med ett öga

😉

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji blinkning med ett öga

Här hittar du emojin blinkning med ett öga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin blinkning med ett öga hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just blinkning med ett öga finns det dock inte några varianter till.

Emoji blinkning med ett öga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin blinkning med ett öga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Winking face
🇳🇴 Norska: Blunkende ansikt
🇩🇰 Danska: Blinkende ansigt
🇫🇮 Finska: Silmää iskevät kasvot

Kopiera och använd emoji blinkning med ett öga

Om du vill kopiera emojin blinkning med ett öga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji blinkning med ett öga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji blinkning med ett öga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F609

HTML-kod:   😉

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"