Emoji 🧑🏻‍🚒 - Brandsoldat, ljus hudfärg

🧑🏻‍🚒

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧑🏻‍🚒

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är brandsoldat, ljus hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är firefighter: light skin tone.

Info om emoji brandsoldat, ljus hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 🧑🏻‍🚒. Den huvudgrupp som emojin brandsoldat, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1429 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just brandsoldat, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji brandsoldat, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Firefighter: light skin tone
🇳🇴 Norska: Brannmann person, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Brandmand, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Palomies henkilö, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "brandsoldat, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji 🧑🏻‍🚒

Om du vill kopiera emojin brandsoldat, ljus hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D1 1F3FB 200D 1F692

HTML-kod:   🧑🏻‍🚒

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!