Emoji Byst i silhuett

👤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji byst i silhuett

Här hittar du emojin byst i silhuett avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin byst i silhuett hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just byst i silhuett finns det dock inte några varianter till.

Emoji byst i silhuett på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin byst i silhuett heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bust in silhouette
🇳🇴 Norska: Omriss av person
🇩🇰 Danska: Silhuet af en person
🇫🇮 Finska: Henkilön siluetti

Kopiera och använd emoji byst i silhuett

Om du vill kopiera emojin byst i silhuett för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji byst i silhuett kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji byst i silhuett

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F464

HTML-kod:   👤

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"