Emoji 🕺🏻 - Dan som dansar, ljus hudfärg

🕺🏻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🕺🏻

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är dan som dansar, ljus hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man dancing: light skin tone.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji dan som dansar, ljus hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 🕺🏻. Den huvudgrupp som emojin dan som dansar, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1429 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just dan som dansar, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji dan som dansar, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man dancing: light skin tone
🇳🇴 Norska: Mann som danser, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Mand, der danser, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Tanssiva mies, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "dan som dansar, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji 🕺🏻

Om du vill kopiera emojin dan som dansar, ljus hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F57A 1F3FB

HTML-kod:   🕺🏻

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"