Emoji 🧏‍♂️ - Döv man

🧏‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧏‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är döv man. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är deaf man.


Andra varianter av emoji "döv man"

Döv man är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧏🏻‍♂️

Vad betyder 🧏🏻‍♂️

Emojin 🧏🏻‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "döv man, ljus hudfärg" och representerar emojin döv man med ljus hudfärg.

🧏🏼‍♂️

Vad betyder 🧏🏼‍♂️

Emojin 🧏🏼‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "döv man, beige hudfärg" och representerar emojin döv man med beige hudfärg.

🧏🏽‍♂️

Vad betyder 🧏🏽‍♂️

Emojin 🧏🏽‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "döv man, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin döv man med ljusbrun hudfärg.

🧏🏾‍♂️

Vad betyder 🧏🏾‍♂️

Emojin 🧏🏾‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "döv man, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin döv man med mörkbrun hudfärg.

🧏🏿‍♂️

Vad betyder 🧏🏿‍♂️

Emojin 🧏🏿‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "döv man, mörk hudfärg" och representerar emojin döv man med mörk hudfärg.


Info om emoji döv man

Här kan du läsa mer om emojin 🧏‍♂️. Den huvudgrupp som emojin döv man hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just döv man finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji döv man på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Deaf man
🇳🇴 Norska: Døve mann
🇩🇰 Danska: Døve mand
🇫🇮 Finska: Kuuro mies


Kopiera och använd emoji 🧏‍♂️

Om du vill kopiera emojin döv man för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9CF 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🧏‍♂️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"