Emoji 🇬🇵 - Guadeloupe-flagga

🇬🇵

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇬🇵

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är guadeloupe-flagga. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är guadeloupe flag.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji guadeloupe-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇬🇵. Den huvudgrupp som emojin guadeloupe-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just guadeloupe-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji guadeloupe-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Guadeloupe flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Guadeloupe
🇩🇰 Danska: Guadeloupes flag
🇫🇮 Finska: Guadeloupen lippu

Kopiera och använd emoji 🇬🇵

Om du vill kopiera emojin guadeloupe-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EC 1F1F5

HTML-kod:   🇬🇵

Andra emojis i gruppen "flaggor"


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks