Emoji Högtalare med tre ljudvågor

🔊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji högtalare med tre ljudvågor

Här hittar du emojin högtalare med tre ljudvågor avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin högtalare med tre ljudvågor hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just högtalare med tre ljudvågor finns det dock inte några varianter till.

Emoji högtalare med tre ljudvågor på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin högtalare med tre ljudvågor heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Speaker with three sound waves
🇳🇴 Norska: Høyttaler med høyt volum
🇩🇰 Danska: Højttaler med høj lydstyrke
🇫🇮 Finska: Kaiutin kovalla äänenvoimakkuudella

Kopiera och använd emoji högtalare med tre ljudvågor

Om du vill kopiera emojin högtalare med tre ljudvågor för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji högtalare med tre ljudvågor kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji högtalare med tre ljudvågor

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F50A

HTML-kod:   🔊

Andra emojis i gruppen "symboler"