Emoji Hundrapoängssymbol

💯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji hundrapoängssymbol

Här hittar du emojin hundrapoängssymbol avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin hundrapoängssymbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hundrapoängssymbol finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 💯 på Snapchat?

Hundrapoängssymbolen på Snapchat innebär att ni har en Snapstreak som pågått i 100 dagar, 100-poängsymbolen visas bredvid eld-emojin när du har snappat fram och tillbaka med en person under minst 100 dagar på raken.

Emoji hundrapoängssymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin hundrapoängssymbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hundred points symbol
🇳🇴 Norska: Hundre poeng
🇩🇰 Danska: Symbol for hundred point
🇫🇮 Finska: Sata pistettä -symboli

Kopiera och använd emoji hundrapoängssymbol

Om du vill kopiera emojin hundrapoängssymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji hundrapoängssymbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji hundrapoängssymbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AF

HTML-kod:   💯

Andra emojis i gruppen "symboler"