Emoji 💯 - Hundrapoängssymbol

💯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💯 på Snapchat?

Hundrapoängssymbolen på Snapchat innebär att ni har en Snapstreak som pågått i 100 dagar, 100-poängsymbolen visas bredvid eld-emojin när du har snappat fram och tillbaka med en person under minst 100 dagar på raken.

Info om emoji hundrapoängssymbol

Här kan du läsa mer om emojin 💯. Den huvudgrupp som emojin hundrapoängssymbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 295 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hundrapoängssymbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji hundrapoängssymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hundred points symbol
🇳🇴 Norska: Hundre poeng
🇩🇰 Danska: Symbol for hundred point
🇫🇮 Finska: Sata pistettä -symboli

Kopiera och använd emoji 💯

Om du vill kopiera emojin hundrapoängssymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AF

HTML-kod:   💯

Andra emojis i gruppen "symboler"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!