Emoji Inmatningssymbol för symboler

🔣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji inmatningssymbol för symboler

Här hittar du emojin inmatningssymbol för symboler avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin inmatningssymbol för symboler hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inmatningssymbol för symboler finns det dock inte några varianter till.

Emoji inmatningssymbol för symboler på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin inmatningssymbol för symboler heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Input symbol for symbols
🇳🇴 Norska: Inndatasymbol for symboler
🇩🇰 Danska: Indtastningssymbol for symboler
🇫🇮 Finska: Syöttösymboli symboleille

Kopiera och använd emoji inmatningssymbol för symboler

Om du vill kopiera emojin inmatningssymbol för symboler för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji inmatningssymbol för symboler kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji inmatningssymbol för symboler

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F523

HTML-kod:   🔣

Andra emojis i gruppen "symboler"