Emoji Japansk skylt som betyder godkänt (betyg)

🈴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji japansk skylt som betyder godkänt (betyg)

Här hittar du emojin japansk skylt som betyder godkänt (betyg) avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder godkänt (betyg) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder godkänt (betyg) finns det dock inte några varianter till.

Emoji japansk skylt som betyder godkänt (betyg) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin japansk skylt som betyder godkänt (betyg) heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese sign for approved (grade)
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for bestått
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for bestået
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa

Kopiera och använd emoji japansk skylt som betyder godkänt (betyg)

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder godkänt (betyg) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji japansk skylt som betyder godkänt (betyg) kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji japansk skylt som betyder godkänt (betyg)

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F234

HTML-kod:   🈴

Andra emojis i gruppen "symboler"