Emoji 🈺 - Japansk skylt som betyder öppet

🈺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈺

Denna emoji betyder "öppet" och innehåller det japanska kanji-tecknet för "arbete". I Japan används tecknet i samband med japanska kanji-tecknet en affärs öppettider för att berätta när affären är öppen för kunder.


Statistik för emoji 🈺

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🈺 ("japansk skylt som betyder öppet"), ligger på plats 679 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🈺 är februari, senast hade den ungefär 40 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🈺.


Info om emoji japansk skylt som betyder öppet

Här kan du läsa mer om emojin 🈺. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder öppet hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder öppet finns det dock inte några varianter till.


Emoji japansk skylt som betyder öppet på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese symbol for open for business
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for åpent
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for åbent
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa avoinna


Kopiera och använd emoji 🈺

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder öppet för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F23A

HTML-kod:   🈺


Andra emojis i gruppen "symboler"