Emoji Jultomte, beige hudfärg

🎅🏼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji jultomte, beige hudfärg

Här hittar du emojin jultomte, beige hudfärg avbildad i stor storlek. Emojin jultomte, beige hudfärg hör till den interna emojigruppen Julafton.  Den huvudgrupp som emojin jultomte, beige hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just jultomte, beige hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji jultomte, beige hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin jultomte, beige hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Santa claus: medium-light skin tone
🇳🇴 Norska: Julenissen, beige hudfarge
🇩🇰 Danska: Julemanden, beige hudfarve
🇫🇮 Finska: Joulupukki, beige ihonväri

Andra varianter av emoji "jultomte, beige hudfärg"


Kopiera och använd emoji jultomte, beige hudfärg

Om du vill kopiera emojin jultomte, beige hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji jultomte, beige hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji jultomte, beige hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F385 1F3FC

HTML-kod:   🎅🏼

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"