Emoji 🤜 - Knytnäve åt höger

🤜

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤜

Denna emoji föreställer en knuten näve som pekar åt höger, används ofta tillsammans med emojin som föreställer en knuten näve som pekar åt vänster för att symbolisera en fullständig fist-bump.


Andra varianter av emoji "knytnäve åt höger"

Knytnäve åt höger är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤜🏻
Knytnäve åt höger, ljus hudfärg
🤜🏼
Knytnäve åt höger, beige hudfärg
🤜🏽
Knytnäve åt höger, ljusbrun hudfärg
🤜🏾
Knytnäve åt höger, mörkbrun hudfärg
🤜🏿
Knytnäve åt höger, mörk hudfärg

Info om emoji knytnäve åt höger

Här kan du läsa mer om emojin 🤜. Den huvudgrupp som emojin knytnäve åt höger hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just knytnäve åt höger finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji knytnäve åt höger på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Right-facing fist
🇳🇴 Norska: Knyttneve vendt mot høyre
🇩🇰 Danska: Knytnæve, der vender mod højre
🇫🇮 Finska: Oikealle osoittava nyrkki


Kopiera och använd emoji 🤜

Om du vill kopiera emojin knytnäve åt höger för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91C

HTML-kod:   🤜


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"