Emoji Krocksymbol

💥

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji krocksymbol

Här hittar du emojin krocksymbol avbildad i stor storlek. Emojin krocksymbol hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin krocksymbol hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just krocksymbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji krocksymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin krocksymbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Collision symbol
🇳🇴 Norska: Kollisjon
🇩🇰 Danska: Kollision
🇫🇮 Finska: Törmäys

Kopiera och använd emoji krocksymbol

Om du vill kopiera emojin krocksymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji krocksymbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji krocksymbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4A5

HTML-kod:   💥

Andra emojis i gruppen "djur och natur"