Emoji 🈂️ - Kvadrat med katakana sa

🈂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvadrat med katakana sa. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är squared katakana sa.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji kvadrat med katakana sa

Här kan du läsa mer om emojin 🈂️. Den huvudgrupp som emojin kvadrat med katakana sa hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 278 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvadrat med katakana sa finns det dock inte några varianter till.

Emoji kvadrat med katakana sa på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Squared katakana sa
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for driks eller tips
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for drikkepenge
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa palvelua tai palvelumaksua

Kopiera och använd emoji 🈂️

Om du vill kopiera emojin kvadrat med katakana sa för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F202 FE0F

HTML-kod:   🈂️

Andra emojis i gruppen "symboler"