Emoji 👱‍♀️ - Kvinna med blont hår

👱‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👱‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna med blont hår. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman: blond hair.


Statistik för emoji 👱‍♀️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👱‍♀️ ("kvinna med blont hår"), ligger på plats 730 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👱‍♀️ är juli, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👱‍♀️.


Andra varianter av emoji "kvinna med blont hår"

Kvinna med blont hår är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👱🏻‍♀️

Vad betyder 👱🏻‍♀️

Emojin 👱🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med blont hår, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna med blont hår med ljus hudfärg.

👱🏼‍♀️

Vad betyder 👱🏼‍♀️

Emojin 👱🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med blont hår, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna med blont hår med beige hudfärg.

👱🏽‍♀️

Vad betyder 👱🏽‍♀️

Emojin 👱🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med blont hår, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna med blont hår med ljusbrun hudfärg.

👱🏾‍♀️

Vad betyder 👱🏾‍♀️

Emojin 👱🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med blont hår, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna med blont hår med mörkbrun hudfärg.

👱🏿‍♀️

Vad betyder 👱🏿‍♀️

Emojin 👱🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med blont hår, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna med blont hår med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna med blont hår

Här kan du läsa mer om emojin 👱‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna med blont hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna med blont hår finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna med blont hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman: blond hair
🇳🇴 Norska: Kvinne med lyst hår
🇩🇰 Danska: Lyshåret kvinde
🇫🇮 Finska: Vaaleahiuksinen nainen


Kopiera och använd emoji 👱‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna med blont hår för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F471 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   👱‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"