Emoji 👱‍♀️ - Kvinna med blont hår

👱‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👱‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna med blont hår. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är blond-haired woman.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji kvinna med blont hår

Här kan du läsa mer om emojin 👱‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna med blont hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna med blont hår finns det dock inte några varianter till.

Emoji kvinna med blont hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Blond-haired woman
🇳🇴 Norska: Kvinne med lyst hår
🇩🇰 Danska: Lyshåret kvinde
🇫🇮 Finska: Vaaleahiuksinen nainen

Kopiera och använd emoji 👱‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna med blont hårför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F471 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   👱‍♀️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"