Emoji 👩‍🦳 - Kvinna med vitt hår

👩‍🦳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍🦳

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna med vitt hår. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman: white hair.


Andra varianter av emoji "kvinna med vitt hår"

Kvinna med vitt hår är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍🦳

Vad betyder 👩🏻‍🦳

Emojin 👩🏻‍🦳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med vitt hår, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna med vitt hår med ljus hudfärg.

👩🏼‍🦳

Vad betyder 👩🏼‍🦳

Emojin 👩🏼‍🦳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med vitt hår, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna med vitt hår med beige hudfärg.

👩🏽‍🦳

Vad betyder 👩🏽‍🦳

Emojin 👩🏽‍🦳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med vitt hår, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna med vitt hår med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍🦳

Vad betyder 👩🏾‍🦳

Emojin 👩🏾‍🦳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med vitt hår, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna med vitt hår med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍🦳

Vad betyder 👩🏿‍🦳

Emojin 👩🏿‍🦳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med vitt hår, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna med vitt hår med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna med vitt hår

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍🦳. Den huvudgrupp som emojin kvinna med vitt hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna med vitt hår finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna med vitt hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman: white hair
🇳🇴 Norska: Kvinne med grått hår
🇩🇰 Danska: Kvinde med gråt hår
🇫🇮 Finska: Harmaatukkainen nainen


Kopiera och använd emoji 👩‍🦳

Om du vill kopiera emojin kvinna med vitt hår för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F9B3

HTML-kod:   👩‍🦳


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"