Emoji Kvinna som facepalmear, ljus hudfärg

🤦🏻‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinna som facepalmear, ljus hudfärg

Här hittar du emojin kvinna som facepalmear, ljus hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinna som facepalmear, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som facepalmear, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinna som facepalmear, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinna som facepalmear, ljus hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman facepalming: light skin tone
🇳🇴 Norska: Kvinne som slår hånden mot pannen, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Kvinde, der slår sig for panden, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Nainen käsi kasvoilla, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "kvinna som facepalmear, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji kvinna som facepalmear, ljus hudfärg

Om du vill kopiera emojin kvinna som facepalmear, ljus hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinna som facepalmear, ljus hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinna som facepalmear, ljus hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F926 1F3FB 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🤦🏻‍♀️

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"