Emoji Kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg

💆🏻‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg

Här hittar du emojin kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman getting massage: light skin tone
🇳🇴 Norska: Kvinne som får hodebunnsmassasje, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Kvinde, der får hovedmassage, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Nainen, jonka päätä hierotaan, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg

Om du vill kopiera emojin kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinna som får en huvudmassage, ljus hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F486 1F3FB 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   💆🏻‍♀️

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"