Emoji Kvinnlig djinn

🧞‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig djinn

Här hittar du emojin kvinnlig djinn avbildad i stor storlek. Emojin kvinnlig djinn hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig djinn hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig djinn finns det dock inte några varianter till.

Emoji kvinnlig djinn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig djinn heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman genie
🇳🇴 Norska: Kvinnelig ånd
🇩🇰 Danska: Kvindelig ånd
🇫🇮 Finska: Naishenkiolento

Kopiera och använd emoji kvinnlig djinn

Om du vill kopiera emojin kvinnlig djinn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig djinn kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig djinn

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DE 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🧞‍♀️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"