Emoji Kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg

👩🏾‍🏭

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg

Här hittar du emojin kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman factory worker: medium-dark skin tone
🇳🇴 Norska: Kvinnelig fabrikkarbeider, mørk brun hudfarge
🇩🇰 Danska: Kvindelig fabriksarbejder, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finska: Naistehdastyöläinen, tummanruskea ihon sävy

Andra varianter av emoji "kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 1F3FE 200D 1F3ED

HTML-kod:   👩🏾‍🏭

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"