Emoji 👩‍💼 - Kvinnlig kontorsarbetare

👩‍💼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍💼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig kontorsarbetare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman office worker.


Andra varianter av emoji "kvinnlig kontorsarbetare"

Kvinnlig kontorsarbetare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍💼

Vad betyder 👩🏻‍💼

Emojin 👩🏻‍💼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig kontorsarbetare, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig kontorsarbetare med ljus hudfärg.

👩🏼‍💼

Vad betyder 👩🏼‍💼

Emojin 👩🏼‍💼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig kontorsarbetare, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig kontorsarbetare med beige hudfärg.

👩🏽‍💼

Vad betyder 👩🏽‍💼

Emojin 👩🏽‍💼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig kontorsarbetare, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig kontorsarbetare med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍💼

Vad betyder 👩🏾‍💼

Emojin 👩🏾‍💼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig kontorsarbetare, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig kontorsarbetare med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍💼

Vad betyder 👩🏿‍💼

Emojin 👩🏿‍💼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig kontorsarbetare, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig kontorsarbetare med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig kontorsarbetare

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍💼. Emojin kvinnlig kontorsarbetare hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig kontorsarbetare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig kontorsarbetare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig kontorsarbetare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman office worker
🇳🇴 Norska: Kvinnelig kontormedarbeider
🇩🇰 Danska: Kvindelig kontorarbejder
🇫🇮 Finska: Naistoimistotyöntekijä


Kopiera och använd emoji 👩‍💼

Om du vill kopiera emojin kvinnlig kontorsarbetare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F4BC

HTML-kod:   👩‍💼


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"