Emoji Kvinnlig kontorsarbetare

👩‍💼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig kontorsarbetare

Här hittar du emojin kvinnlig kontorsarbetare avbildad i stor storlek. Emojin kvinnlig kontorsarbetare hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig kontorsarbetare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig kontorsarbetare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig kontorsarbetare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig kontorsarbetare heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman office worker
🇳🇴 Norska: Kvinnelig kontormedarbeider
🇩🇰 Danska: Kvindelig kontorarbejder
🇫🇮 Finska: Naistoimistotyöntekijä

Andra varianter av emoji "kvinnlig kontorsarbetare"


Kopiera och använd emoji kvinnlig kontorsarbetare

Om du vill kopiera emojin kvinnlig kontorsarbetare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig kontorsarbetare kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig kontorsarbetare

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F4BC

HTML-kod:   👩‍💼

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"