Emoji 👩‍⚕️ - Kvinnlig sjukvårdsarbetare

👩‍⚕️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍⚕️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig sjukvårdsarbetare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman health worker.


Andra varianter av emoji "kvinnlig sjukvårdsarbetare"

Kvinnlig sjukvårdsarbetare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍⚕️
Kvinnlig sjukvårdsarbetare, ljus hudfärg
👩🏼‍⚕️
Kvinnlig sjukvårdsarbetare, beige hudfärg
👩🏽‍⚕️
Kvinnlig sjukvårdsarbetare, ljusbrun hudfärg
👩🏾‍⚕️
Kvinnlig sjukvårdsarbetare, mörkbrun hudfärg
👩🏿‍⚕️
Kvinnlig sjukvårdsarbetare, mörk hudfärg

Info om emoji kvinnlig sjukvårdsarbetare

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍⚕️. Emojin kvinnlig sjukvårdsarbetare hör till de interna emojigrupperna Internationella kvinnodagen, Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig sjukvårdsarbetare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig sjukvårdsarbetare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig sjukvårdsarbetare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman health worker
🇳🇴 Norska: Kvinnelig helsearbeider
🇩🇰 Danska: Kvindelig sundhedsarbejder
🇫🇮 Finska: Naispuolinen terveydenhuollon ammattilainen


Kopiera och använd emoji 👩‍⚕️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig sjukvårdsarbetare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 2695 FE0F

HTML-kod:   👩‍⚕️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"