Emoji 👩🏻‍🎓 - Kvinnlig student, ljus hudfärg

👩🏻‍🎓

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩🏻‍🎓

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig student, ljus hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman student: light skin tone.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji kvinnlig student, ljus hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 👩🏻‍🎓. Emojin kvinnlig student, ljus hudfärg hör till den interna emojigruppen Examen och studenten.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig student, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1429 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig student, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig student, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman student: light skin tone
🇳🇴 Norska: Kvinnelig student, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Kvindelig studerende, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Naisopiskelija, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "kvinnlig student, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji 👩🏻‍🎓

Om du vill kopiera emojin kvinnlig student, ljus hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 1F3FB 200D 1F393

HTML-kod:   👩🏻‍🎓

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"