Emoji Leende ansikte med leende ögon

😊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji leende ansikte med leende ögon

Här hittar du emojin leende ansikte med leende ögon avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med leende ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med leende ögon finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 😊

Det här är en av de riktigt klassiska emojierna. Ett stort gult ansikte med leende ögon och en stängd men leende mun som mynnar ut i rosiga kinder. Används för att uttrycka glädje, värme och positiva känslor. I smileyform ser denna emoji vanligtvis ut så här: ^^

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder 😊 på Snapchat?

Emojin leende ansike på Snapchat innebär att personen är en av dina bästa vänner, inte din #1 BF men en av dina bättre vänner - du skickar många snaps till personen.

Emoji leende ansikte med leende ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin leende ansikte med leende ögon heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with smiling eyes
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med halvåpne øyne
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät

Kopiera och använd emoji leende ansikte med leende ögon

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med leende ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji leende ansikte med leende ögon kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji leende ansikte med leende ögon

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F60A

HTML-kod:   😊

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"