Emoji 😊 - Leende ansikte med leende ögon

😊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😊

Det här är en av de riktigt klassiska emojierna. Ett stort gult ansikte med leende ögon och en stängd men leende mun som mynnar ut i rosiga kinder. Används för att uttrycka glädje, värme och positiva känslor. I smileyform ser denna emoji vanligtvis ut så här: ^^

Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde smiley, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder 😊 på Snapchat?

Emojin leende ansike på Snapchat innebär att personen är en av dina bästa vänner, inte din #1 BF men en av dina bättre vänner - du skickar många snaps till personen.


Info om emoji leende ansikte med leende ögon

Här kan du läsa mer om emojin 😊. Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med leende ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med leende ögon finns det dock inte några varianter till.


Emoji leende ansikte med leende ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with smiling eyes
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med halvåpne øyne
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät


Kopiera och använd emoji 😊

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med leende ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F60A

HTML-kod:   😊


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"