Emoji Leende ansikte med solglasögon

😎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji leende ansikte med solglasögon

Här hittar du emojin leende ansikte med solglasögon avbildad i stor storlek. Emojin leende ansikte med solglasögon hör till den interna emojigruppen Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med solglasögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med solglasögon finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 😎?

En klassisk emoji som föreställer för det mesta någon som verkligen känner sig cool, med ett stängt och nöjt leende och svarta solglasögon av Wayfarer-typ. Används även ofta för att uttrycka självsäkerhet, attityd eller att man är riktigt nöjd med någonting..

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder 😎 på Snapchat?

På Snapchat betyder det leende ansiktet med solglasögon att en av dina bästa vänner är en av personens bästa vänner också, alltså att du skicka många snaps till någon som denna person också skickar många snaps till!

Emoji leende ansikte med solglasögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin leende ansikte med solglasögon heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with sunglasses
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med solbriller
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med solbriller
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit

Kopiera och använd emoji leende ansikte med solglasögon

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med solglasögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji leende ansikte med solglasögon kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji leende ansikte med solglasögon

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F60E

HTML-kod:   😎

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"