Emoji Mahjongbrickan röd drake

🀄

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji mahjongbrickan röd drake

Här hittar du emojin mahjongbrickan röd drake avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin mahjongbrickan röd drake hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mahjongbrickan röd drake finns det dock inte några varianter till.

Emoji mahjongbrickan röd drake på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin mahjongbrickan röd drake heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Mahjong red dragon
🇳🇴 Norska: Mahjong-brikke med rød drage
🇩🇰 Danska: Mahjong-brik med rød drage
🇫🇮 Finska: Mahjong-laatta punainen lohikäärme

Kopiera och använd emoji mahjongbrickan röd drake

Om du vill kopiera emojin mahjongbrickan röd drake för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji mahjongbrickan röd drake kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji mahjongbrickan röd drake

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F004

HTML-kod:   🀄

Andra emojis i gruppen "symboler"