Emoji 🀄 - Mahjongbrickan röd drake

🀄

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🀄

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är mahjongbrickan röd drake. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är mahjong red dragon.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji mahjongbrickan röd drake

Här kan du läsa mer om emojin 🀄. Den huvudgrupp som emojin mahjongbrickan röd drake hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 278 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mahjongbrickan röd drake finns det dock inte några varianter till.

Emoji mahjongbrickan röd drake på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Mahjong red dragon
🇳🇴 Norska: Mahjong-brikke med rød drage
🇩🇰 Danska: Mahjong-brik med rød drage
🇫🇮 Finska: Mahjong-laatta punainen lohikäärme

Kopiera och använd emoji 🀄

Om du vill kopiera emojin mahjongbrickan röd drake för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F004

HTML-kod:   🀄

Andra emojis i gruppen "symboler"