Emoji 💆‍♂️ - Man som får en huvudmassage

💆‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💆‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man som får en huvudmassage. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man getting massage.


Statistik för emoji 💆‍♂️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 💆‍♂️ ("man som får en huvudmassage"), ligger på plats 664 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 💆‍♂️ är februari, senast hade den ungefär 60 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 💆‍♂️.


Andra varianter av emoji "man som får en huvudmassage"

Man som får en huvudmassage är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

💆🏻‍♂️

Vad betyder 💆🏻‍♂️

Emojin 💆🏻‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som får en huvudmassage, ljus hudfärg" och representerar emojin man som får en huvudmassage med ljus hudfärg.

💆🏼‍♂️

Vad betyder 💆🏼‍♂️

Emojin 💆🏼‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som får en huvudmassage, beige hudfärg" och representerar emojin man som får en huvudmassage med beige hudfärg.

💆🏽‍♂️

Vad betyder 💆🏽‍♂️

Emojin 💆🏽‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som får en huvudmassage, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin man som får en huvudmassage med ljusbrun hudfärg.

💆🏾‍♂️

Vad betyder 💆🏾‍♂️

Emojin 💆🏾‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som får en huvudmassage, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin man som får en huvudmassage med mörkbrun hudfärg.

💆🏿‍♂️

Vad betyder 💆🏿‍♂️

Emojin 💆🏿‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som får en huvudmassage, mörk hudfärg" och representerar emojin man som får en huvudmassage med mörk hudfärg.


Info om emoji man som får en huvudmassage

Här kan du läsa mer om emojin 💆‍♂️. Den huvudgrupp som emojin man som får en huvudmassage hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man som får en huvudmassage finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man som får en huvudmassage på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man getting massage
🇳🇴 Norska: Mann som får hodebunnsmassasje
🇩🇰 Danska: Mand, der får hovedmassage
🇫🇮 Finska: Mies, jonka päätä hierotaan


Kopiera och använd emoji 💆‍♂️

Om du vill kopiera emojin man som får en huvudmassage för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F486 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   💆‍♂️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"