Emoji 🧗‍♂️ - Man som klättrar

🧗‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧗‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man som klättrar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man climbing.


Andra varianter av emoji "man som klättrar"

Man som klättrar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧗🏻‍♂️
Man som klättrar, ljus hudfärg
🧗🏼‍♂️
Man som klättrar, beige hudfärg
🧗🏽‍♂️
Man som klättrar, ljusbrun hudfärg
🧗🏾‍♂️
Man som klättrar, mörkbrun hudfärg
🧗🏿‍♂️
Man som klättrar, mörk hudfärg

Info om emoji man som klättrar

Här kan du läsa mer om emojin 🧗‍♂️. Den huvudgrupp som emojin man som klättrar hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 118 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man som klättrar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man som klättrar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man climbing
🇳🇴 Norska: Mann som klatrer
🇩🇰 Danska: Mand, der klatrer
🇫🇮 Finska: Kiipeävä mies


Kopiera och använd emoji 🧗‍♂️

Om du vill kopiera emojin man som klättrar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D7 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🧗‍♂️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"