Emoji Man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg

🤾🏽‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg

Här hittar du emojin man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man playing handball: medium skin tone
🇳🇴 Norska: Mann som spiller håndball, lysebrun hudfarge
🇩🇰 Danska: Mand, der spiller håndbold, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finska: Mies pelaa käsipalloa, vaaleanruskea ihonväri

Andra varianter av emoji "man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji man som spelar handboll, ljusbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F93E 1F3FD 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🤾🏽‍♂️

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"