Emoji 👨‍🏭 - Manlig industriarbetare

👨‍🏭

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🏭

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig industriarbetare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man factory worker.


Andra varianter av emoji "manlig industriarbetare"

Manlig industriarbetare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍🏭

Vad betyder 👨🏻‍🏭

Emojin 👨🏻‍🏭 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig industriarbetare, ljus hudfärg" och representerar emojin manlig industriarbetare med ljus hudfärg.

👨🏼‍🏭

Vad betyder 👨🏼‍🏭

Emojin 👨🏼‍🏭 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig industriarbetare, beige hudfärg" och representerar emojin manlig industriarbetare med beige hudfärg.

👨🏽‍🏭

Vad betyder 👨🏽‍🏭

Emojin 👨🏽‍🏭 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig industriarbetare, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin manlig industriarbetare med ljusbrun hudfärg.

👨🏾‍🏭

Vad betyder 👨🏾‍🏭

Emojin 👨🏾‍🏭 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig industriarbetare, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin manlig industriarbetare med mörkbrun hudfärg.

👨🏿‍🏭

Vad betyder 👨🏿‍🏭

Emojin 👨🏿‍🏭 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig industriarbetare, mörk hudfärg" och representerar emojin manlig industriarbetare med mörk hudfärg.


Info om emoji manlig industriarbetare

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🏭. Emojin manlig industriarbetare hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig industriarbetare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig industriarbetare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig industriarbetare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man factory worker
🇳🇴 Norska: Mannlig fabrikkarbeider
🇩🇰 Danska: Mandlig fabriksarbejder
🇫🇮 Finska: Miestehdastyöläinen


Kopiera och använd emoji 👨‍🏭

Om du vill kopiera emojin manlig industriarbetare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F3ED

HTML-kod:   👨‍🏭


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"