Emoji Manlig lärare, mörkbrun hudfärg

👨🏾‍🏫

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig lärare, mörkbrun hudfärg

Här hittar du emojin manlig lärare, mörkbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin manlig lärare, mörkbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig lärare, mörkbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig lärare, mörkbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig lärare, mörkbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man teacher: medium-dark skin tone
🇳🇴 Norska: Mannlig lærer, mørk brun hudfarge
🇩🇰 Danska: Mandlig lærer, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finska: Miesopettaja, tummanruskea ihon sävy

Andra varianter av emoji "manlig lärare, mörkbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji manlig lärare, mörkbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin manlig lärare, mörkbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig lärare, mörkbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig lärare, mörkbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 1F3FE 200D 1F3EB

HTML-kod:   👨🏾‍🏫

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"