Emoji Manlig simmare, mörk hudfärg

🏊🏿‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig simmare, mörk hudfärg

Här hittar du emojin manlig simmare, mörk hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin manlig simmare, mörk hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig simmare, mörk hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig simmare, mörk hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig simmare, mörk hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man swimming: dark skin tone
🇳🇴 Norska: Mann som svømmer, mørk hudfarge
🇩🇰 Danska: Mandlig svømmer, mørk hudfarve
🇫🇮 Finska: Miesuimari, tumma ihon väri

Andra varianter av emoji "manlig simmare, mörk hudfärg"


Kopiera och använd emoji manlig simmare, mörk hudfärg

Om du vill kopiera emojin manlig simmare, mörk hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig simmare, mörk hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig simmare, mörk hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3CA 1F3FF 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🏊🏿‍♂️

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"