Emoji Manlig surfare, mörk hudfärg

🏄🏿‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig surfare, mörk hudfärg

Här hittar du emojin manlig surfare, mörk hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin manlig surfare, mörk hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig surfare, mörk hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig surfare, mörk hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig surfare, mörk hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man surfing: dark skin tone
🇳🇴 Norska: Mann som surfer, mørk hudfarge
🇩🇰 Danska: Mandlig surfer, mørk hudfarve
🇫🇮 Finska: Miessurffaaja, tumma ihon väri

Andra varianter av emoji "manlig surfare, mörk hudfärg"


Kopiera och använd emoji manlig surfare, mörk hudfärg

Om du vill kopiera emojin manlig surfare, mörk hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig surfare, mörk hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig surfare, mörk hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C4 1F3FF 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🏄🏿‍♂️

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"