Emoji Moln med tornado

🌪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji moln med tornado

Här hittar du emojin moln med tornado avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin moln med tornado hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 160 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just moln med tornado finns det dock inte några varianter till.

Emoji moln med tornado på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin moln med tornado heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: cloud with tornado
🇳🇴 Norska: tornado
🇩🇰 Danska: tornado
🇫🇮 Finska: tornado

Kopiera och använd emoji moln med tornado

Om du vill kopiera emojin moln med tornado för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji moln med tornado kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji moln med tornado

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F32A

HTML-kod:   🌪

Andra emojis i gruppen "djur och natur"