Emoji Nedåtpekande röd triangel

🔻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji nedåtpekande röd triangel

Här hittar du emojin nedåtpekande röd triangel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin nedåtpekande röd triangel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just nedåtpekande röd triangel finns det dock inte några varianter till.

Emoji nedåtpekande röd triangel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin nedåtpekande röd triangel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Down-pointing red triangle
🇳🇴 Norska: Rød trekant som peker ned
🇩🇰 Danska: Trekant med spidsen nedad
🇫🇮 Finska: Alaspäin osoittava punainen kolmio

Kopiera och använd emoji nedåtpekande röd triangel

Om du vill kopiera emojin nedåtpekande röd triangel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji nedåtpekande röd triangel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji nedåtpekande röd triangel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F53B

HTML-kod:   🔻

Andra emojis i gruppen "symboler"