Emoji 🌒 - Nymåne i ny

🌒

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌒

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är nymåne i ny. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är waxing crescent moon symbol.


Info om emoji nymåne i ny

Här kan du läsa mer om emojin 🌒. Den huvudgrupp som emojin nymåne i ny hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 198 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just nymåne i ny finns det dock inte några varianter till.


Emoji nymåne i ny på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Waxing crescent moon symbol
🇳🇴 Norska: Konkav nymåne
🇩🇰 Danska: Tiltagende halvmåne
🇫🇮 Finska: Kasvava kuunsirppi


Kopiera och använd emoji 🌒

Om du vill kopiera emojin nymåne i ny för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F312

HTML-kod:   🌒


Andra emojis i gruppen "djur och natur"