Emoji Ornamentalt utropstecken med tungt hjärta

❣️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ornamentalt utropstecken med tungt hjärta

Här hittar du emojin ornamentalt utropstecken med tungt hjärta avbildad i stor storlek. Emojin ornamentalt utropstecken med tungt hjärta hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Pride och HBTQ, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin ornamentalt utropstecken med tungt hjärta hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 276 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ornamentalt utropstecken med tungt hjärta finns det dock inte några varianter till.

Emoji ornamentalt utropstecken med tungt hjärta på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ornamentalt utropstecken med tungt hjärta heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: heavy heart exclamation mark ornament
🇳🇴 Norska: rødt hjerte som utropstegn
🇩🇰 Danska: rødt hjerte som udråbstegn
🇫🇮 Finska: punainen sydän huutomerkkinä

Kopiera och använd emoji ornamentalt utropstecken med tungt hjärta

Om du vill kopiera emojin ornamentalt utropstecken med tungt hjärta för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ornamentalt utropstecken med tungt hjärta kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ornamentalt utropstecken med tungt hjärta

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2763 FE0F

HTML-kod:   ❣️

Andra emojis i gruppen "symboler"