Emoji 🧑‍🦼 - Person i motordriven rullstol

🧑‍🦼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧑‍🦼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person i motordriven rullstol. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person in motorized wheelchair.


Andra varianter av emoji "person i motordriven rullstol"

Person i motordriven rullstol är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧑🏻‍🦼

Vad betyder 🧑🏻‍🦼

Emojin 🧑🏻‍🦼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person i motordriven rullstol, ljus hudfärg" och representerar emojin person i motordriven rullstol med ljus hudfärg.

🧑🏼‍🦼

Vad betyder 🧑🏼‍🦼

Emojin 🧑🏼‍🦼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person i motordriven rullstol, beige hudfärg" och representerar emojin person i motordriven rullstol med beige hudfärg.

🧑🏽‍🦼

Vad betyder 🧑🏽‍🦼

Emojin 🧑🏽‍🦼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person i motordriven rullstol, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person i motordriven rullstol med ljusbrun hudfärg.

🧑🏾‍🦼

Vad betyder 🧑🏾‍🦼

Emojin 🧑🏾‍🦼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person i motordriven rullstol, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person i motordriven rullstol med mörkbrun hudfärg.

🧑🏿‍🦼

Vad betyder 🧑🏿‍🦼

Emojin 🧑🏿‍🦼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person i motordriven rullstol, mörk hudfärg" och representerar emojin person i motordriven rullstol med mörk hudfärg.


Info om emoji person i motordriven rullstol

Här kan du läsa mer om emojin 🧑‍🦼. Den huvudgrupp som emojin person i motordriven rullstol hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person i motordriven rullstol finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person i motordriven rullstol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person in motorized wheelchair
🇳🇴 Norska: Person i motorisert rullestol
🇩🇰 Danska: Person i motoriseret kørestol
🇫🇮 Finska: Henkilö moottoripyörätuolissa


Kopiera och använd emoji 🧑‍🦼

Om du vill kopiera emojin person i motordriven rullstol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D1 200D 1F9BC

HTML-kod:   🧑‍🦼


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"