Emoji 🧔 - Person med skägg

🧔

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧔

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person med skägg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är bearded person.


Andra varianter av emoji "person med skägg"

Person med skägg är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧔🏻
Person med skägg, ljus hudfärg
🧔🏼
Person med skägg, beige hudfärg
🧔🏽
Person med skägg, ljusbrun hudfärg
🧔🏾
Person med skägg, mörkbrun hudfärg
🧔🏿
Person med skägg, mörk hudfärg

Info om emoji person med skägg

Här kan du läsa mer om emojin 🧔. Emojin person med skägg hör till de interna emojigrupperna Midsommar, Fars dag, Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin person med skägg hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person med skägg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person med skägg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bearded person
🇳🇴 Norska: Person med skjegg
🇩🇰 Danska: Person med skæg
🇫🇮 Finska: Parrakas henkilö


Kopiera och använd emoji 🧔

Om du vill kopiera emojin person med skägg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D4

HTML-kod:   🧔


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"